4 hizmetçi 4 farklı hayat

MEKSİKA DİZİSİNDEN UYARLANDI
Meksika dizisi “Ellas son La Alegris Del Hogar”dan uyarlanan “Hizmetçiler”de Deniz Baysal, gerçeğin peşine düşerek tüm sırları gün yüzüne çıkaran Ela karakterini canlandırıyor. Algı Eke, bir yandan bebek özlemi çekerken, bir yandan çalıştığı evdeki hanımının bebeğine neredeyse annelik yapan Atiye’yi oynuyor.
ÇOK YAKINDA EKRANDA
Selen Domaç’ın besleme olarak büyüdüğü evde hizmetçilik yapan Hacer karakterine hayat verdiği dizide, Aleyna Solaker ise büyük hayaller kuran
19 yaşındaki Çiçek rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizi, izleyenleri derinden etkileyecek öyküsüyle çok yakında ekrana gelmeye başlayacak.
Hizmetçiler FragmanıBaşrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’in yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.
