DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Abdullah Avcı: “Daha çok eksiğimiz var”

Abdullah Avcı: “Daha çok eksiğimiz var”
02.12.2020
269
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Gol yememelerinin önemine değinen Avcı, “Geldiğimiz günden beri tespitimiz takım savunmasıyla alakalıydı, bunu daha önce de söylemiştim. Geçen sene 32 puan öne geçmiş maç içinde ve bunda geri düşmüş bir takım, Uğurcan’ın da en çok kurtarış yapan kaleci olmaması gerekiyor. Geldiğimiz günden beri bununla ilgili çalışma yapıyoruz. Önde yetenekli oyuncularımız var.” dedi.

Daha çok eksikleri olduğunu da belirten deneyimli hoca, “Bugün bir tık daha geçen haftadan iyisini yaptılar. Bir tane pozisyon belki verdik. Çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz, daha çok eksiğimiz var. 2 hafta, 6 puan, gol yememek, belki 3-4 adım attırdı bize ama hücum organizasyonlarına da adım adım gideceğiz. 2 hafta gol yemeden kazanmak son derece mutluluk verici. Oyuncularıma teşekkürler, açıklar, bilgiyi istiyorlar.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.