DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erman Toroğlu: “Fenerbahçe keyif vermiyor”

Erman Toroğlu: “Fenerbahçe keyif vermiyor”
04.02.2021
273
A+
A-

Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor’da değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe’nin futbolunun keyif vermediğini söyleyen Toroğlu, “Fenerbahçe futbol oynamıyor, mücadele ediyor, o kadar, keyif veren hiçbir şey yok. Bugün Altay inanılmaz oynadı ve Fenerbahçe kazandı. İnşallah Mesut geldikten sonra şekle girerler, iyi değiller. Fenerbahçe’nin işi zor ama şu anda liderler. Tabela güzel ama oyun güzel değil.” ifadelerini kullandı.

Erol Bulut’un istenen futbolu oynatmadığını dile getiren Erman Toroğlu, “Fenerbahçe’yi hırpaladılar, bu takımın çok daha farklı oynaması gerekir, Erol hoca henüz bunu oynatamıyor. Bütün takımların bahanesi var, fikstürde sonuçta bir gün oynanacak.” dedi.

Luiz Gustavo’nun Fenerbahçe için önemini vurgulayan Toroğlu, “Gustavo, Fenerbahçe için önemli. Mesut falan diyoruz ama Gustavo olmazsa olmaz. Fenerbahçe, Gustavo olmadan çok zorlanır, her tarafı yapıştırıyor, kapatıyor. Müthiş bir adam. Futbol ahlakı var, spor ahlakı var, 10 numara bir adam, ben bayılıyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.